Veckans lunchmeny
Pris
Vardagar 135 kr
Avhämtning vardagar 125 kr
För pensionärer vardagar efter klockan 13.00 är priset 125 kr
Samtliga priser inkluderar dryck, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe och kaka
Lunch serveras måndag -söndag klockan 11.30 till 15.00
Välkomna!
Jönköpings Golfrestaurang, Kättilstorp, 556 27 Jönköping, tfn 036-20575
Vecka 16
måndag
Lasagne
Mannerströmming med brynt smör, lingon och potatispuré
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
tisdag
Ostpanerad kyckling med ljummen potatissallad och tzatziki
Mannerströmming med brynt smör, lingon och potatispuré
Krämig köttfärsgryta med svamp och ris
onsdag
Fläskfilé med pestosmör, saffranspotatis och spetskål
Mannerströmming med brynt smör, lingon och potatispuré
Färsk pasta med kyckling, ädelost och spenat
torsdag
Ärtsoppa med fläsk eller Restaurangens fisk- och skaldjurssoppa med aioli
Pannbiff med rostad paprikasås, klyftpotatis och fänkål
Vi bjuder på pannkakor med sylt och grädde till dessert
fredag
Helglunch 11.30 – 15.00
Börja med en påsktallrik till förrätt:
Ramslöksill, Gravad lax, Hovmästarsås, Kokt ägg med räkor, lagrad ost, Grovt bröd
95 kr
Huvudrätter:
Krämig fläskfilépasta med svamp, purjolök och lagrad ost
150 kr
Majskyckling med kronärtsskocksaioli, klyftpotatis och vårliga grönsaker
175 kr
Prästostbakad laxfilé med kräftsås och jordärtsskockschips
195 kr
Restaurangens burgare på bringa och högrev med dressing, pepper-jack cheese, picklad lök och pommes
195 kr
lördag
Helglunch 11.30 – 14.00
Börja med en påsktallrik till förrätt:
Ramslöksill, Gravad lax, Hovmästarsås, Kokt ägg med räkor, lagrad ost, Grovt bröd
95 kr
Huvudrätter:
Krämig fläskfilépasta med svamp, purjolök och lagrad ost
150 kr
Majskyckling med kronärtsskocksaioli, klyftpotatis och vårliga grönsaker
175 kr
Prästostbakad laxfilé med kräftsås och jordärtsskockschips
195 kr
Restaurangens burgare på bringa och högrev med dressing, pepper-jack cheese, picklad lök och pommes
195 kr
söndag
Helglunch 11.30 – 15.00
Börja med en påsktallrik till förrätt:
Ramslöksill, Gravad lax, Hovmästarsås, Kokt ägg med räkor, lagrad ost, Grovt bröd
95 kr
Huvudrätter:
Krämig fläskfilépasta med svamp, purjolök och lagrad ost
150 kr
Majskyckling med kronärtsskocksaioli, klyftpotatis och vårliga grönsaker
175 kr
Prästostbakad laxfilé med kräftsås och jordärtsskockschips
195 kr
Restaurangens burgare på bringa och högrev med dressing, pepper-jack cheese, picklad lök och pommes
195 kr
VECKANS VEGETARISKA, SERVERAS VARDAGAR
Färsk pasta med spenat, ädelost och crème-fraîche