Veckans lunchmeny

Pris
Vardagar 135 kr 
Avhämtning vardagar 125 kr
För pensionärer vardagar efter klockan 13.00 är priset 125 kr
Samtliga priser inkluderar dryck, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe och kaka

Lunch serveras måndag -söndag klockan 11.30 till 15.00

Välkomna!

Jönköpings Golfrestaurang, Kättilstorp, 556 27 Jönköping, tfn  036-20575


Vecka 16

måndag

Lasagne

Mannerströmming med brynt smör, lingon och potatispuré

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

tisdag

Ostpanerad kyckling med ljummen potatissallad och tzatziki

Mannerströmming med brynt smör, lingon och potatispuré

Krämig köttfärsgryta med svamp och ris

onsdag

Fläskfilé med pestosmör, saffranspotatis och spetskål

Mannerströmming med brynt smör, lingon och potatispuré     

Färsk pasta med kyckling, ädelost och spenat

torsdag

Ärtsoppa med fläsk eller Restaurangens fisk- och skaldjurssoppa med aioli

Pannbiff med rostad paprikasås, klyftpotatis och fänkål

Vi bjuder på pannkakor med sylt och grädde till dessert

fredag

Helglunch 11.30 – 15.00

Börja med en påsktallrik till förrätt:

Ramslöksill, Gravad lax, Hovmästarsås, Kokt ägg med räkor, lagrad ost, Grovt bröd

95 kr

 Huvudrätter:

Krämig fläskfilépasta med svamp, purjolök och lagrad ost

 150 kr

 Majskyckling med kronärtsskocksaioli, klyftpotatis och vårliga grönsaker

 175 kr

 Prästostbakad laxfilé med kräftsås och jordärtsskockschips

 195 kr

 Restaurangens burgare på bringa och högrev med dressing, pepper-jack cheese, picklad lök och pommes

 195 kr

lördag

Helglunch 11.30 – 14.00

Börja med en påsktallrik till förrätt:

Ramslöksill, Gravad lax, Hovmästarsås, Kokt ägg med räkor, lagrad ost, Grovt bröd

95 kr

 Huvudrätter:

Krämig fläskfilépasta med svamp, purjolök och lagrad ost

 150 kr

 Majskyckling med kronärtsskocksaioli, klyftpotatis och vårliga grönsaker

 175 kr

 Prästostbakad laxfilé med kräftsås och jordärtsskockschips

 195 kr

 Restaurangens burgare på bringa och högrev med dressing, pepper-jack cheese, picklad lök och pommes

 195 kr

söndag

Helglunch 11.30 – 15.00

Börja med en påsktallrik till förrätt:

Ramslöksill, Gravad lax, Hovmästarsås, Kokt ägg med räkor, lagrad ost, Grovt bröd

95 kr

 Huvudrätter:

Krämig fläskfilépasta med svamp, purjolök och lagrad ost

 150 kr

 Majskyckling med kronärtsskocksaioli, klyftpotatis och vårliga grönsaker

 175 kr

 Prästostbakad laxfilé med kräftsås och jordärtsskockschips

 195 kr

 Restaurangens burgare på bringa och högrev med dressing, pepper-jack cheese, picklad lök och pommes

 195 kr

VECKANS VEGETARISKA, SERVERAS VARDAGAR

Färsk pasta med spenat, ädelost och crème-fraîche