Veckans lunchmeny

Pris
Vardagar 135 kr 
Avhämtning vardagar 125 kr
För pensionärer vardagar efter klockan 13.00 är priset 125 kr
Samtliga priser inkluderar dryck, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe och kaka

Lunchen serveras måndag - fredag klockan 11.30 till 15.00
Lunch serveras lördag & söndag mellan klockan 11.30-15.00

Välkomna!

Jönköpings Golfrestaurang, Kättilstorp, 556 27 Jönköping, tfn  036-20575


Vecka 33

måndag

Revbensspjäll med ingefärssky, äppelmos och rostade rotsaker

Havets Wallenbergare med skaldjurssås och ärtsallad

Korv Stroganoff med ris

tisdag

Kålpudding med gräddsky och lingon

Havets Wallenbergare med skaldjurssås och ärtsallad

Pastawok med kyckling, grönsaker och paprikadip

onsdag

Ugnsbakat kycklingbröst med citronsås och glaserade morötter

Havets Wallenbergare med skaldjurssås och ärtsallad

Pasta med salsiccia, tomat och fänkål

torsdag

Dubbelmarinerad fläskfilé med balsamvinägersky, örtdip och klyftpotatis

Havets Wallenbergare med skaldjurssås och ärtsallad

Flygande Jakob med banan, nötter och ris

fredag

Fläskytterfilé med rostad blomkål, pepparsås och rostad potatis

Havets Wallenbergare med skaldjurssås och ärtsallad

lördag

Helglunch 11.30 – 16.00

Wallenbergare med brynt smör, lingon, ärtor och potatismos 150 kr

Pasta med salsiccia, tomat, fänkål och parmesan 135 kr

Inkokt lax med örtcrème, sallad på betor, fetaost, pumpakärnor och färskpotatis 195 kr

Restaurangens burgare på högrev och bringa med dillpicklad gurka,

silverlök, bacon, BBQ-majjo, cheddarost och pommes 195 kr

Räksmörgås 145 kr

söndag

Helglunch 11.30 – 16.00

Wallenbergare med brynt smör, lingon, ärtor och potatismos 150 kr

Pasta med salsiccia, tomat, fänkål och parmesan 135 kr

Inkokt lax med örtcrème, sallad på betor, fetaost, pumpakärnor och färskpotatis 195 kr

Restaurangens burgare på högrev och bringa med dillpicklad gurka,

silverlök, bacon, BBQ-majjo, cheddarost och pommes 195 kr

Räksmörgås 145 kr