Veckans lunchmeny
Pris
Vardagar 135 kr
Avhämtning vardagar 125 kr
För pensionärer vardagar efter klockan 13.00 är priset 125 kr
Samtliga priser inkluderar dryck, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe och kaka
Lunchen serveras måndag - fredag klockan 11.30 till 15.00
Lunch serveras lördag & söndag mellan klockan 11.30-15.00
Välkomna!
Jönköpings Golfrestaurang, Kättilstorp, 556 27 Jönköping, tfn 036-20575
Vecka 33
måndag
Revbensspjäll med ingefärssky, äppelmos och rostade rotsaker
Havets Wallenbergare med skaldjurssås och ärtsallad
Korv Stroganoff med ris
tisdag
Kålpudding med gräddsky och lingon
Havets Wallenbergare med skaldjurssås och ärtsallad
Pastawok med kyckling, grönsaker och paprikadip
onsdag
Ugnsbakat kycklingbröst med citronsås och glaserade morötter
Havets Wallenbergare med skaldjurssås och ärtsallad
Pasta med salsiccia, tomat och fänkål
torsdag
Dubbelmarinerad fläskfilé med balsamvinägersky, örtdip och klyftpotatis
Havets Wallenbergare med skaldjurssås och ärtsallad
Flygande Jakob med banan, nötter och ris
fredag
Fläskytterfilé med rostad blomkål, pepparsås och rostad potatis
Havets Wallenbergare med skaldjurssås och ärtsallad
lördag
Helglunch 11.30 – 16.00
Wallenbergare med brynt smör, lingon, ärtor och potatismos 150 kr
Pasta med salsiccia, tomat, fänkål och parmesan 135 kr
Inkokt lax med örtcrème, sallad på betor, fetaost, pumpakärnor och färskpotatis 195 kr
Restaurangens burgare på högrev och bringa med dillpicklad gurka,
silverlök, bacon, BBQ-majjo, cheddarost och pommes 195 kr
Räksmörgås 145 kr
söndag
Helglunch 11.30 – 16.00
Wallenbergare med brynt smör, lingon, ärtor och potatismos 150 kr
Pasta med salsiccia, tomat, fänkål och parmesan 135 kr
Inkokt lax med örtcrème, sallad på betor, fetaost, pumpakärnor och färskpotatis 195 kr
Restaurangens burgare på högrev och bringa med dillpicklad gurka,
silverlök, bacon, BBQ-majjo, cheddarost och pommes 195 kr
Räksmörgås 145 kr