Bo på banan

Jönköpings GK erbjuder husvagnsplatser i anslutning till vår parkering. Du bor bokstavligen på banan och har tillgång till elluttag och vatten. Dessutom klubbhusets faciliteter i form av dusch, bastu och restaurang bara en järnsjua bort.
Vid spel/erlagd greenfee på Jönköpings GK 100 kr/natt. Övriga 200 kr/natt.

Välkommen till  2017 års upplaga av Tregenerationstävlingen som spelas på Jönköpings GK söndagen den 2 juli. Den unika familjetävlingen där spelare i alla åldrar möts under trivsamma former.

Tregenerationstävlingen startade 1990 och spelas i år för 26:e gången.
– Jag kunde aldrig drömma om att intresset skulle bli så stort en gång för 26 år sedan, när jag och min far kläckte idén, säger Svante Hultman.
Spelare från hela landet deltar och vi har även haft spelare från Norge, Tyskland och USA. Lag Kenth Carlsson från Jönköping har deltagit 22 gånger.
Tävlingen spelas som lagtävling poängbogey med full hcp där de två bästa resultaten på varje hål räknas.

Läs Svensk Golfs reportage om Tregenerationers.

Tävlingsform: Lagtävling poängbogey 18 hål, där de två bästa resultaten på varje hål räknas. Shotgunstart kl. 10.00.

Deltagande: Spelare från tre generationer i rakt nedstigande led. En spelare tillåts ha hcp 36+, men högsta hcp som får räknas är 36.

Max antal lag: 42 lag, vid överanmälan har de först anmälda lagen företräde.

Anmälningsavgift:       1.500 kr/lag (inkl. greenfee och lunch). Betalas till bankgiro 140-2577, innan start i tävlingen. Vi erbjuder reducerad greenfee 800 kr/lag lördag em. den 1 juli.

Anmälan:  Sista anmälningsdag är torsdagen den 28 juni. Anmälan via golf.se, telefon 036-765 67 eller per e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Resultat 2015