Vässa formen!

Rätt loft och lie på klubborna?
Rätt skaft för din sving?
Vässa form och utrustning med en studiolektion med svinganalys.
25 min - 375:-
50 min - 625:-
Lektionspaket - 1 450:-
(2x50 min+1x25 min)

Datum KM 2017

• KM Herr/Dam 5-6 augusti

• KM Foursome 21 augusti

Bo Ehrners Match-KM Löpande från maj-sep

Bo på banan

Har du husvagn eller husbil så erbjuder vi husvagnsplatser i anslutning till vår parkering.
Du bor bokstavligen på banan och har tillgång till elluttag och vatten. Dessutom kan du utnyttja klubbhusets faciliteter i form av dusch, bastu och restaurang bara en järnsjua bort.

Vid spel/erlagd greenfee på Jönköpings GK 100 kr/natt. Övriga 200 kr/natt.

Shorthole Championsship

Tävlingskalender

Anmälan
Du anmäler dig enklast till tävling via "Min Golf" på golf.se eller genom att kontakta kansliet. Anmälningstiden går ut 14.00 tre dagar före tävlingsstart om inget annat anges. Efteranmälan godtas i mån av plats. Startlistor publiceras på "Min Golf" på golf.se samt på anslagstavlan i klubbhuset senast kl. 12.00 dagen före tävling.

Handicap
Det är spelarnas skyldighet att aktuellt exakt hcp finns registrerad i SGF:s gemensamma databas. Vid deltagande i tävling uppdateras ditt hcp automatiskt. Vid deltagande i partävling efter den 1 juni måste minst en rond finnas registrerad i SGF:s databas. Efter den 1 juli måste minst två ronder finnas registrerade.

Startavgifter
Seniorer, singeltävling 18 hål, 80 kr
Seniorer, singeltävling 36 hål, 120 kr
Juniorer, halv avgift
Partävling 150 kr/lag
Vid KM-tävling utgår ingen startavgift.

Klassindelning
Flytande hcp-gränser gäller.

Regler
SGF:s generella tävlingsregler gäller vid tävling. Eventuella tillfälliga lokala regler anslås i tävlingsexpeditionen tävlingsdagen.

Priser
Priser ska hämtas personligen eller av ombud vid prisutdelningen. Priser som inte avhämtas tillfaller nästa kvinna/man i prislistan.

Utebliven start
Om ej giltigt skäl finns vid uteblivande från tävling debiteras dubbel anmälningsavgift. Spelaren får ej starta om denna avgift är oreglerad före start i nästa tävling.

Övrigt
Segraren i lägsta hcp-klassen eller openvinnaren, om sådan finns, håller tacktal.

Tävlingskommitté

Magnus Åström