Shopnyheter

Elite Stora Hotellet i Jönköping, Jönköpings GK och Gränna GK bjuder in till en lagtävling och partävling över två dagar den 22-23 juli. Vi börjar med spel på Gränna GK på lördag och på söndag är det sedan dags för spel på Jönköpings GK. På lördag kvöll serveras en trerätters bankettmiddag med dryck och under söndagen serveras lunch.
Spelformen är greensome poängbogey, partävling mixed med sammanlagt resultat lördag och söndag. Vi har även en lagtävling där de tre bästa paren från samma klubb på lördagen vinner Elite Stora Hotellets vandringspris som redovisas på banketten på lördag kväll.

Rond 1, 22 juli Gränna GK, kanonstart kl. 10.00
Rond 2, 23 juli Jönköpings GK, kanonstart kl. 10.00

Pris: 1995 SEK per person
(inkl. greenfee, supé, övernattning och lunchbuffé den 3 juli).
För medlemmar som inte bor på hotellet är priset 990 SEK per person.
Extra natt mellan fredag eller söndag för 820 SEK per rum.

Inspelspaket
Inspelspaket inklusive greenfee på Gränna GK eller Jönköpings GK på fredagen. En varmrätt med dryck på The Bishop Arms samt övernattning på Elite Stora Hotellet.
Pris: 925 SEK per person

Hcp-gräns: 36/36
Max antal par: 84 par
Namn, golf-id, e-post och telefonnummer ska vara Gränna GK tillhanda senast den 9 juli, ofta blir tävlingen fullbokad långt innan dess.
Deltagaravgift, inspelspaket och extranätter betalas till bankgiro (tillhörande Gränna GK) 434-3281 senast den 9 juli.

Välkommen till Jönköpings GK och Gränna GK!