Vässa formen!

Rätt loft och lie på klubborna?
Rätt skaft för din sving?
Vässa form och utrustning med en studiolektion med svinganalys.
25 min - 375:-
50 min - 625:-
Lektionspaket - 1 450:-
(2x50 min+1x25 min)

Bo på banan

Har du husvagn eller husbil så erbjuder vi husvagnsplatser i anslutning till vår parkering.
Du bor bokstavligen på banan och har tillgång till elluttag och vatten. Dessutom kan du utnyttja klubbhusets faciliteter i form av dusch, bastu och restaurang bara en järnsjua bort.

Vid spel/erlagd greenfee på Jönköpings GK 100 kr/natt. Övriga 200 kr/natt.

Hyr golfbil

Förhöj spelupplevelsen med golfbil.
18 hål - 400 kr
36 hål - 600 kr
Medlemmar har 100 kr rabatt på priset.

Körkortskrav och körtips för golfbil.

JGK Finish

Lokala Regler

Följande lokala regler gäller för allt spel på klubben om inte annat beslutats för en specifik tävling.
Tidvis kan tillfälliga lokala regler gälla och dessa anslås.

OUT OF BOUNDS (Regel 27)

a. Out of bounds till höger på hål 7 definieras av staketstolparna (markerade med vit topp). Där staketstolpars cementerade bas är ovan markplanet bestäms
out of bounds-linjen av den del av cementbasen som i markplanet är närmast banan.
b. En boll som passerar out-of-bounds vid järnvägen och befinner sig i vila på andra sidan järnvägen är out-of-bounds, även om den ligger på banan.

Vattenhinder (Regel 26)
a. Omarkerade diken är sidovattenhinder.
b. Sidovattenhindret på hål 16 och 17 är oändligt.

Mark under arbete (MUA) (Regel 25-1)
a. Alla områden som identifieras av blå pinnar eller på annat sätt angetts som MUA.
b. MUA-områden varifrån spel är förbjudet identifieras av blå/vita pinnar.
c. Vit spraylinje runt ett område definierar gränsen för MUA.
d. Myrstackar.
e. Skador i bunker såsom blottade stenar, gropar eller fåror, orsakade av rinnande vatten.
f. Dräneringar täckta av grus, singel eller motsvarande.

Flyttbara hindrande föremål (Regel 24-1)
a. Stenar i bunkrar.

Oflyttbara hindrande föremål (Regel 24-2)
a. Objekt identifierade med orange markering.
b. Områden vars gräns definieras av vita spraylinjer som ansluter till områden definierade som oflyttbara hindrande föremål har samma
status som det hindrande föremålet och är inte mark under arbete.
c. När spelaren tar lättnad för staketen, som är oflyttbara hindrande föremål, till vänster om fairway och till vänster bakom green på hål 6 samt
mellan green på hål 10 och tee på hål 18, måste spelaren fastställa närmaste punkt för lättnad utan att mäta över, under eller genom staketen.

Lösa naturföremål (Regel 23)
Tillverkat kompostmaterial såsom barkbitar och träflisor i rabatter är lösa naturföremål.

Avståndsmätare (Regel 14-3 anm.)
En spelare får skaffa sig information om avstånd genom att använda en avståndsmätare. Om en spelare under en fastställd rond använder en avståndsmätare för att även
bedöma eller mäta andra förhållanden som skulle kunna påverka hans spel (t ex nivåskillnader, vindstyrka osv.) bryter spelaren mot Regel 14-3.

Organisk del av banan (Regel 13-1)
a. Stag på out of bounds staketet (se Out of bounds ovan) till höger på hål 7.

Plikt för brott mot lokal regel (om inget annat sägs i den lokala regeln):
Matchspel - förlorat hål.
Slagspel - två slags plikt.

2016-04-01 Bankommittén