Shopnyheter

Golf+JGK=Golfkul

Shorthole Championsship

JGK Finish

Välkommen att spela Pay & Play på Jönköpings GK.
I den fina tallskogsmiljön i närheten av klubbhuset finns en korthåls-bana med sex hål som håller hög kvalitet, med hållängder från 60-120 m.
Som rolig aktivitet i kompisgänget, med familjen, eller som träningsbana för att vässa närspelet.

På fredagar och lördagar är banan öppen för spel hela dagarna. Söndagar är banan öppen fram till 15.30, sista spelstart är kl. 14.00. Du behöver inte boka tid för spel, på korthålsbanan gäller kö i form av bollränna.

På vår korthålsbana kan du fr.o.m. 2017 spela ner dig till HCP 54, gäller vid spel av 12 hål, mer detaljer om detta vet din tränare på Jönköpings GK.

Våra tränare och träningsgrupper har alltid företräde på korthålsbanan vid lektioner.

Greenfee

Senior 100 kr
Junior (t.o.m. 21 år) 50 kr
Familj (2 seniorer/2 juniorer)          200 kr

För företaget eller kompisgänget

Vill du arrangera en rolig aktivitet för kompisgänget eller företaget är korthålsbanan en perfekt plats. Kombinera gärna spelet med instruktioner av vår pro och med något gott att äta i restaurangen. Kontakta kansliet så samordnar vi era önskemål. Hyra av hela banan, 500 kr/timme plus greenfee/deltagare.

Är du inte medlem i Jönköpings Golfklubb men ändå vill spela obegränsat på vår korthålsbana, ta kontakt med receptionen!