Bo på banan

Har du husvagn eller husbil så erbjuder vi husvagnsplatser i anslutning till vår parkering.
Du bor bokstavligen på banan och har tillgång till elluttag och vatten. Dessutom kan du utnyttja klubbhusets faciliteter i form av dusch, bastu och restaurang bara en järnsjua bort.

Vid spel/erlagd greenfee på Jönköpings GK 100 kr/natt. Övriga 200 kr/natt.

Hyr golfbil

Förhöj spelupplevelsen med golfbil.
18 hål - 400 kr
36 hål - 600 kr
Medlemmar har 100 kr rabatt på priset.

Körkortskrav och körtips för golfbil.

JGK Finish

18-hålsbanan   Senior Junior*
Vardagar   300 kr 150 kr
Lördag, söndag och helgdag   300 kr 150 kr
10 hål   200 kr 100 kr
Golfköping 18hål   300 kr 300 kr

Greenfeesamarbete Golfköping
Medlemmar i Golfköpingsklubbarna (A6, Gränna, Götaström, Hook, Ryfors, Skinnarebo och Wiredaholm) har 150 kr rabatt på ordinarie greenfee (dock lägst 200 kr):
* Måndag-torsdag hela dagen
* Fredag före kl. 12.00
* Lördag/söndag, helgdagar och aftnar efter kl. 15.00

Övriga greenfeesamarbeten:
Eksjö GK, Tranås GK, Gullbringa Golf & Country Club, villkor se ovan.

Greenfeecheckar
Godkända checkar är SGF-greenfeecheckar, Svenska Golfkuponger, Smålands Golfförbunds greenfeecheckar samt Jönköpings GK:s egna greenfeecheckar.

Spelare med kort
Spelare med SGF:s introduktionskort, ET-kort eller PGA-kort erbjudes 1 fritt spel per år i mån av plats. För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan genom samtal till kansliet (036-765 67)

Greenfeekontroller
Vid spel på Jönköpings Golfklubb skall giltigt spelbevis kunna uppvisas vid kontroll, det gäller giltig bagbricka för medlemmar, kvitto/greenfee-tag för greenfeegäster och spelrättsbevis för våra sponsorer. Kontinuerlig greenfeekontroll sker. Den som ertappas med att spela utan att ha erlagt gällande greenfee debiteras med dubbel greenfee och rapporteras till sin hemmaklubb.

HCP-gräns
För greenfeespel vid JGK gäller officiellt hcp. (Gäller ej gäster till medlemmar och sponsorer). Vid högfrekventa tider gäller max hcp 100 per boll.

Korthålsbanan (Pay & play)

Senior Junior Familj**
Fredag-söndag 100 kr 50 kr 200 kr

På fredagar och lördagar är banan öppen för spel hela dagarna. Söndagar är banan öppen fram till 15.30, sista spelstart är kl. 14.00.
Du behöver inte boka tid för spel, på korthålsbanan gäller kö i form av bollränna.
** Max 2 seniorer och 2 juniorer.

Är du inte medlem i Jönköpings Golfklubb men ändå vill spela obegränsat på vår korthålsbana, ta kontakt med receptionen!

Aktuellt bokningsläge