Bo på banan

Har du husvagn eller husbil så erbjuder vi husvagnsplatser i anslutning till vår parkering.
Du bor bokstavligen på banan och har tillgång till elluttag och vatten. Dessutom kan du utnyttja klubbhusets faciliteter i form av dusch, bastu och restaurang bara en järnsjua bort.

Vid spel/erlagd greenfee på Jönköpings GK 100 kr/natt. Övriga 200 kr/natt.

Med vårt centrala läge i Sverige, med närhet till Malmö, Göteborg och Stockholm är det alltid nära till en golfrunda hos oss. Bara några minuter från E4:an, eller för den delen från något av Jönköpings hotell.

Jönköpings GK samarbetar med:
Elite Stora Hotellet

Vox Hotel

GolfUnlimited

Dessutom erbjuds Sveriges mest generösa golfpaketet GolfUnlimited:
3295 kr
för två nätters boende, inkl frukost och middag, tre dagars obegränsat med golf hos oss på Jönköpings Golfklubb eller flera andra banor kring Jönköping.
Ytterligare en dag kan köpas till för från 995 kr/person