Bo på banan

Jönköpings GK erbjuder husvagnsplatser i anslutning till vår parkering. Du bor bokstavligen på banan och har tillgång till elluttag och vatten. Dessutom klubbhusets faciliteter i form av dusch, bastu och restaurang bara en järnsjua bort.
Vid spel/erlagd greenfee på Jönköpings GK 100 kr/natt. Övriga 200 kr/natt.

Med vårt centrala läge i Sverige, med närhet till Malmö, Göteborg och Stockholm är det alltid nära till en golfrunda hos oss. Bara några minuter från E4:an, eller för den delen från något av Jönköpings hotell. Jönköpings GK samarbetar med:

Scandic Portalen
Elite Stora Hotellet
John Bauer Hotel

Dessutom erbjuds golfpaketet GolfUnlimited: tre nätters boende, inkl frukost och middag på kvällen, fyra dagars obegränsat med golf hos oss eller flera andra banor kring Jönköping.