Matchspel 2017 Macc Dental

Anmälan kan ske på upptaktsmötet eller via anmälan på damernas anslagstavla.!
Efter att lottning skett till första matchen sätts information upp på anslagstavlan i damrummet. Ta kontakt med den du ska spela med och boka en tid för match. Matchregler gäller! Matchen spelas över 10 hål ligger man lika efter 10 hål spelas matchen vidare på hål 11 och framåt tills man har en vinnare. Semifinal och final spelas över 18 hål. Resultaten noteras på anslagstavlan i damrummet. Ett spännande spel att följa fram tills att vi har en vinnare.
Kostnad: 50 kr

Tyghuset - 30 augusti  2017

Tyghuset är en tävling för klubbmedlemmar och sponsras av  Tyghuset i Taberg. Tävlingen spelas en gång om året och vandrar runt på fyra utvalda klubbar, Skinnarebo GK, Hook GK, A6 GK och Jönköpings GK. I år spelas tävlingen på A6 GK. För damer från Jönköpings GK kommer de damer som har spelat flest onsdagar att ha förtur till tävlingen.

Vi

Smålandsdamtour

Passa på att spela några närliggande banor med trevliga damer från andra klubbar.

21 maj Tranås

11 juni Hook