Utöver drop in och lottade tävlingar finns det möjlighet för de som vill att delta i nedanstående tävlingar. Dessa tävlingar har vi prisutdelning för på vår höstavslutning.

Birdie
Gör du en birdie vid en onsdagstävling hänger du upp en fågel i vårt birdieträd i damrummet. Märk fågeln med namn, datum och vilket hål.

Order of Merit
Vi kommer under säsongen ha en Order of Merit, där alla singeltävlingar kommer att ingå förutom Midsommargolf, Valsgolf och Korthålsbanan Open. Information om poängberäkning och sammanställning finns här.

Eclectic
Anmälan till Eclectic gör du på upptaktsmötet eller via anslagstavlan vid damrummet. Spelet är flytande under hela säsongen, dvs man kan ändra till bättre resultat under alla golfrundor på damernas onsdagstävlingar. Eclectic gäller både på 9- och 18 hålsrundor.

Kontaktperson är Ingrid och startavgiften är 100 kr, den betalas via swish till Ingrid, 0702244304. Skriv Eclectic samt för/efternamn som avsändare när du swishar.

Matchspel Macc Dental
Anmälan till matchspel gör du på upptaktsmötet eller via anslagstavlan vid damrummet senast 15 april. Efter lottning till första matchen sätts information upp vid damrummet. Ta kontakt med den du ska spela mot och boka tid. Matchen spelas över 10 hål, ligger man lika efter 10 hål spelas matchen vidare på hål 11 och framåt tills man har en vinnare. Matchregeler gäller, se mer här! Resultaten noteras på anslag i damrummet. Ett spännande spel att följa fram tills vi har en vinnare.

Tyghuset Open, 5 septemeber 2018
Denna tävling sponsras av Tyghuset i Taberg. Tävlingen spelas en gång om året och vandrar runt på fyra utvalda klubbar, A6 GK, Hook GK, Jönköpings GK och Skinnarebo G &CC. I år spelas tävlingen på Skinnarebo G & CC med Hook som värd. Mer information kommer i separat inbjudan.

Karin Lund Design Trophy, 7 september
Denna tävling sponsras av Karin Lund Design. Tävlingen spelas på Jönköpings GK. En 18-håls tävling med shotgun start, spelform poängboogey med 2 klasser flytande gräns. Mer information kommer i separat inbjudan.

Damkommitté

Lotta Lantz Cinna Blomgren Eva Mattihasson Ingrid Berglund Nina Ahlebro Maggie Berglund Marie Mieritis Agneta Lilja