Trivsel och gemenskap

Syftet med våra golfrundor är att ha trevligt och spela golf tillsammans. Samtidigt som vi också har ett tävlingsmoment. Flera gånger per säsong har vi en arrangerad kvällsaktivitet med någon av våra sponsorer, inklusive prisutdelning och fika.

Våra onsdagstävlingar är öppna för alla över 18 år så varmt välkomna!

Under 2017 spelar vi golf på onsdagar enligt följande tävlingsprogram

Tävlingsprogram 2017

Startavgift
Startavgiften för respektive tävling framgår av tävlingsprogrammet. I startavgiften igår tävling och eventuell fika eller mat (gäller ej Harrys tävling). Startavgiften betalar du i kansliet.

Två typer av tävlingar
Vi har två typer av tävlingar Onsdagsgolf och Sponsrade tävlingar
Mer info Klicka här Onsdagsgolf och Sponsrade tävlingar

Klassindelning
Våra  tävlingar spelar i A-Klass och B-Klass. Vi tillämpar flytande handicap med lika många spelare i varje klass. Vid udda antal startande ska A-klassen tilldelas en extra spelare. Det fordras minst fem spelar för att bilda en klass. Är det färre än tio som spelar har vi endast en klass. Vid avbruten eller inställd tävling delas inga poäng ut.

HCP-reglering
Tävlingsresultatet registreras i GIT och ditt HCP justeras automatiskt efter varje tävling enligt gällande regler.

Avbokning
Om du får förhinder och önskar avboka din anmälan till en tävling där det ingår fika, måste du göra detta senast dagen innan. Om du gör din avanmälan på tävlingsdagen måste du ändå betala startavgift eftersom fika redan är beställt

Efter genomförd rond lämnas scorekortet i lådan i damrummet

Utöver våra "vanliga" onsdagstävlingar finns det ytterligare möjligheter för dem som vill att delta i nedanstående tävlingar. Dessa tävlingar har vi prisutdelningar för på vår höstavslutning

Birdie
r du en birdie på en onsdagstävling hänger du upp en blomma i vårt birdieträd i damrummet, märk blomman med namn, datum och vilket hål.

Order of Merit (ersätter bästa dam )
Vi kommer under säsongen ha en Order of Merit där alla singeltävlingar kommer att ingå för att kora en vinnare. Information om poängberäkning och sammanställning finns här.
Mer info Klicka här Order of Merit

Mesta dam
När säsongen är över koras också årets Mesta dam (den som deltagit flest onsdagar)

Eclectic
Du kan under säsongen delta i vår Eclectic tävling, anmälan gör du på lista i damrummet senast 10/5, kostnad 100 kr.
Mer info Klicka här Eclectic

Matchspel Macc Dental
Vi genomför ett Matchspel under säsongen, anmälan gör du på lista i damrummet senast 20/4, kostnad 50 kr
Mer info se övriga tävlingar