JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Golfköpingsmästaren har blivit en av årets höjdpunkter för alla oss golfare i Jönköpings-området. Förra året slog vi rekord med över 6 000 starter i tävlingen, vilket innebär att vi med all sannolikhet är Sveriges största golftävling!

På grund av rådande situation ser upplägget annarlunda ut i år (du kan läsa all information här) även om själva tävlingen är inställd vill vi ge alla medlemmar en fantastisk möjlighet att spela på alla våra spännande golfbanor som finns i Golfköpingsamarbetet nu när golfsuget är större än någonsin!

Golfköpingsveckorna är igång, här är kommande schema:
Vecka 26 - Ryfors & Wiredaholm
Vecka 27 - Wiredaholm & Hook
Vecka 28 - Hook & Jönköpings GK
Vecka 29 - Jönköpings GK & Sand
Vecka 30 - Sand & A6
Vecka 31 - A6 & Gränna

Ta chansen och gör denna sommaren till en riktig golfsommar på hemmaplan! Utmana kompisgänget, din partner, granne eller din familj och gör en egen Golfköpingstour. Se till att du kan spela alla banor just i år!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Även om vi spelar mycket golf nu så är ekonomin ansträngd för oss klubbar. Minskade greenfeeintäkter, inställda företagsevent och sponsorer som kanske måste prioritera om. Att spela Golfköping 2020 handlar både om att få en golfupplevelse, men det är också ett sätt för dig att bidra till klubbarnas verksamhet så vi kan fortsätta ha så många bra banor och klubbar med fin verksamhet i vårt område!

För att kunna ge plats till greenfeegäster kommer klubben mellan den 25 juni till 19 juli att reservera tider för dessa.

Det innebär att varje timme mellan 09.00-15.00 kommer tiderna i starttidsschemat bokas upp enligt nedan:

00, 10, 20 = för medlemmar
30, 40, 50 = för greengäster

3 dagar innan kommer sedan de tider som inte är uppbokade av gäster att öppnas upp för medlemmar och gäster.

Vi gör detta som ett test och hoppas på er förståelse.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Vi vill också informera er om att vi framöver kan komma att plocka ihop tvåbollar till fyrbollar samt att vi har rätten att flytta starttider upp till 20 minuter före eller efter inbokad starttid. Även detta med syfte att kunna frigöra speltider för golfare som vill spela på banan.

Vi ser fram emot härliga sommarveckor med mycket spel på vår fina klubb!