Vi använder cookies för att förbättra vår sida och din besöksupplevelse. Genom att fortsätta använda jonkopingsgk.se godkänner du detta.

 

JGK på Facebook

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Bäste medlem,

Säsongen har nu så smått kommit igång och på torsdag öppnar vi hela banan (med 18-hål). Vi ser alla fram emot att få komma ut och spela efter lång vinter, men vi befinner oss i en speciell situation i och med Covid-19-viruset. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dock till fysisk utomhusaktivitet om den sker med eftertanke. 

Golfförbundets rekommendationer har uppdaterats och vi har därför beslutat följande:


Viktigt att poängtera är att sällskapsspel fortfarande är tillåtet om du frisk och utan symptom. Vid sällskapsrond hänvisar vi till scorekort samt ankomstregistrering via apparna:

Pappersscorekort finns vid första tee samt på bänken utanför klubbhuset. Vi skriver just nu inte ut några digitala scorekort.  

Vi har också valt att plocka bort krattorna i bunkrarna så snygga till efter dig med fot eller klubba så gott det går. Låt flaggan på green sitta kvar i hålet och plocka upp bollen med handen som du har handsken på.


Nu hjälps vi alla tillsammans åt för att följa alla rekommendationer på golfbanan så att verksamheten kan fortsätta vara öppen och få vara en frizon att komma till i dessa tider. 

Hör bara av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Varma hälsningar,
Personalen på Jönköpings Golfklubb
036-765 67
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.jonkopingsgk.se

 

Kontakt

Telefon: 036-765 67
E-post: info@jonkopingsgk.se
Adress: Golfbanevägen 11
Postadress: 556 27 JÖNKÖPING
Koordinater (RT90):
6404148, 1400888
Karta

Integritetspolicy

Golfvädret

Väder JGK

Bilder från banan

Inloggning Min Golf