JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

B Ä S T E   M E D L E M

Våren är här och idag öppnar vi äntligen banan för säsongen. Under mars månad kommer vi att ha banan öppen med 10 hål. (1-10), torsdag-söndag. Tidsbokning via min golf från klockan 10.00 och framåt.
Så här tidigt på säsongen är det "vårstandard" som gäller. Observera också att de dagar som det är frost kan starttiderna förskjutas något.

Rangen är förtälligt stängd och öppnas under vecka 13.

CORONA (COVID-19)

På grund av rådande situation med Corona (Covid-19) vill vi informera er om att vi på Jönköpings Golfklubb noggrant följer Folkhälsomyndighetens och Golfförbundets riktlinjer för Coronaviruset (Covid-19).

Var noga med att inte besöka klubben och våra verksamheter om du känner dig minsta hängig eller förkyld.

Vi skriver förtillfället inte ut några digitala scorekort utan hänvisar till manuella scorekort som frinns att hämta vid första tee. Vi hänvisar till ankomstregistrering via apparna "Min Golf" eller "Golfgamebook".
Vänligen besök endast kansliet vid behov. Detta för att undvika onödig smittspridning.

För mer information om Corona (Covid-19) hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten och till krisinformation.se.

V A R M T  V Ä L K O M N A T I L L  D E N  H Ä R  S Ä S O N G E N

Följ oss gärna på Instagram & Facebook där vi löpande lägger ut nyheter och händelser.