Vi använder cookies för att förbättra vår sida och din besöksupplevelse. Genom att fortsätta använda jonkopingsgk.se godkänner du detta.

 

JGK på Facebook

JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

2-9 NOVEMBER 2019

På Norra Cypern hittar du golfpärlan Korineum Golf Resort. Förutom ett bra klimat möts du av en härlig golfanläggning, naturskönt belägen med en fantastisk utsikt över land och hav. Under din vistelse bor du på femstjärniga Korineum Golf Hotel precis i anslutning till banan. 

Ca 20 minuter från Korineum ligger den idylliska medelhavsstaden Kyrenia. Här väntar en härlig mix av shoppig, restauranger, caféer och avkoppling. Passa på att strosa runt i stadens charmiga hamn, av många klassad som Medelhavets vackraste. 

Golfbanan Korineum Golf & Country Club bjuder på en härlig golfupplevelse med fantastiska vyer över landskapet och havet. Här väntar en välskött bana. De sista nio hålen spelas i ganska platt terräng medan de första nio är mer kuperade. Veckans golfinstruktör är Daniel Rehncrona. Hans engagemang och sätt att lära ut smittar av sig. 

Med på resan är även yogaläraren Stephanie Raske som kommer att arrangera flertalet yogaklasser för de intresserade. Ökad rörlighet, styrka, inkännande och att få komma ner i varv. Anmälan och mer information på mejl eller telefon till Daniel: 070-825 63 44, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakt

Telefon: 036-765 67
E-post: info@jonkopingsgk.se
Adress: Golfbanevägen 11
Postadress: 556 27 JÖNKÖPING
Koordinater (RT90):
6404148, 1400888
Karta

Integritetspolicy

Golfvädret

Väder JGK

Bilder från banan

Inloggning Min Golf