JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Vi har fått en ny medarbetare som möter medlemmar och besökare i receptionen. Det är Stephanie Raske som sedan årsskiftet är anställd i Jönköpings golfklubb. Stephanie, eller Stephi som de flesta kallar henne, kommer att arbeta med medlemsfrågor, löpande ekonomi, i shopen och finnas till hands för olika frågor från golfare. Vem är då Stephi?

- Jag är 27 år, uppvuxen i Jönköping men bor nu i Habo med sambo och tre bonusbarn, säger Stephi. Jag har tidigare jobbat inom olika serviceyrken och gillar att ha kontakt med människor. Jag har ett stort intresse för hälsa och natur.

Stephanie driver även en egen yogastudio i Jönköping, Yogiteket som erbjuder yogaklasser för privatpersoner och företag. Yoga är för henne en livsstil som är välgörande både fysiskt och mentalt. Hon bjuder nu in medlemmarna att prova på yoga. En utmärkt träningsform att kombinera med golf. Yoga bygger upp rörlighet och styrka i kroppen, bygger upp vårt fokus och skapar en känsla av avslappning.

Hur är det då med golfen?

- Jag har grönt kort men har inte spelat så mycket, säger Stephi. Men intresset finns och jag hoppas få möjlighet att komma igång mer med mitt spel nu när jag är i den här härliga branschen och miljön.

Vi hälsar Stephanie varmt välkommen till klubben!