JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Under senaste tiden har klubbhuset förnyats på flera sätt och just nu (under v 9) är ”Flitiga målare” på gång med att måla om i entrén.  Ett antal medlemmar i OV-sektionen ser till att snygga upp väggarna för att ge ett gott första intryck för besökare till golfklubben. Efterhand ska skåp med pokaler etc. flyttas och foton från olika perioder i klubben sättas upp.

En av målarna är Sven-Börje Ekelund som här jobbar under överinseende av klubbens all round-fixare Niclas Gullberg. Niclas har också renoverat toaletterna i herrarnas omklädningsrum och bland annat satt nytt kakel och bytt ut det uttjänta porslinet. Närmaste tiden kommer han att även komplettera damernas omklädningslokaler med nya tvättställ.

Lagom till säsongsstarten kan vi se fram mot nyrenoverade och fräscha lokaler i vårt klubbhus!