JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

– Med Premium får Jönköpings golfare unika medlemsmöjligheter. Bara att den ena banan är byggd 1936 och den andra 2006 ger ju karaktär och nerv för vilken golfare som helst. Vi känner att det är en framtida väg att samarbeta för att utveckla Jönköping som golfstad. Ett viktigt led i detta är att erbjuda de bästa medlemskapen som går att få i staden, säger Thomas Holm, klubbchef Jönköpings GK och Peter Kindh, klubbchef Sand GC i en gemensam kommentar.

Ena dagen spelar du på Jönköpings Golfklubb. Smålands äldsta golfklubb som på ett spännande sätt leder dig genom Tabergsåns dalgång. Nästa dag väntar Sand GC med sin unika banlayout. Modernt och med tydligt åtskilda tees där spelstrategin sätts på prov. En medlemskombination som du som vill utveckla och variera din golf bara kunnat drömma om. Fram tills nu. Genom samarbetet erbjuder nu Jönköpings GK och Sand GC Premium+ (kombinationsmedlemskap för nya medlemmar) och Premium (utökad speltillgänglighet för befintliga medlemmar).

Ny medlem • Premium+
– Ett medlemskap

Nytt gemensamt medlemskap för 9 995 kr, där du ges full spelrätt på båda anläggningarna.
Du väljer själv hemmaklubb. Medlemskapet kan endast tecknas av nya medlemmar på båda klubbarna (Gäller ej befintliga medlemmar som varit aktiva under 2018 på Jönköpings Gk eller Sand GC).

Befintlig medlem • Premium
– Utökad speltillgänglighet

Som befintlig medlem (gäller endast fullbetalande medlemmar) kan du utöka ditt medlemskap för spel på den andra anläggningen för 2 495 kr. (Gäller ej spel lördag och söndag 08.00-13.00).

Fullvärdiga medlemmar som begär/begärt utträde ur någon av samarbetsklubbarna kan ej teckna Jönköping Premium/Premium+.

För mer info kontakta:
Thomas Holm, klubbchef Jönköpings GK