Våra samarbetspartners

Concret Norrporten_jgk Taylormade_jgk alpist ekmans itab karinlunddesign_jgk lansforsakringar maxi rorets swedbank

JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

I dagarna gör Thomas Holm sina första arbetspass som klubbchef på Jönköpings GK.
– Jag ser mycket fram emot att träffa alla människor i den positiva och härliga miljö som JGK erbjuder. Jag känner mig otroligt inspirerad, säger han.

Innan Sandra Tancred går vidare till sitt nya uppdrag på Svenska Golfförbundet hinner hon jobba några veckor parallellt med Thomas.
– Det är perfekt. Det är en hel del praktiskt att få koll på, skrattar Thomas samtidigt som han lägger in några bokningar i GIT, noterar att det saknas tvål på toaletten på tolvan och tar emot några paket med produktleveranser.

Skapa förutsättningar att prestera

Thomas är genuint golfintresserad och spelar ofta och gärna. Dessutom har han bland annat erfarenhet som caddie på Europatouren.
– Jag har sett mycket golf och golfanläggningar och vet hur jag vill att en bra golfupplevelse ska vara. Med kvalitet i allt, säger han
Från sitt senaste jobb på HV71 med ansvar för klubbens nyckelsponsorer tar han med sig många värdefulla erfarenheter:
– Och kontakter. Nätverk är ovärderligt vad du än jobbar med. I HV71 liksom på JGK handlar mitt jobb om att vara en brygga mellan spelare (golfare), personal, styrelse och publik (greenfeegäster). Alla måste ges bästa möjliga förutsättningar för att kunna prestera på topp.

Centralt och flexibelt

Han ser också positivt på att han själv har en bred utgångspunkt i klubben.
– Jag har alltid spelat mycket tävlingar och har barn i ungdomsverksamheten bland annat.
Vad är JGK:s styrkor?
– Centrala läget, möjligheterna till flexibla spelmöjligheter; fyra, sex, åtta, tio eller arton hål. Och såklart bredden i verksamheter för alla åldrar.
Vad vill du utveckla?
– Året-runt-aktiviteterna. Som medlem på Jönköpings GK ska du kunna hålla igång med olika inspirerande aktiviteter hela året.