Våra samarbetspartners

Concret Norrporten_jgk Taylormade_jgk alpist ekmans itab karinlunddesign_jgk lansforsakringar maxi rorets swedbank

JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Under 2016 skapar vi en extra spelförmån (medlemsnytta) till alla våra medlemmar som på sin hemmaklubb har ett medlemskap med obegränsat spel. Det innebär att du som Gillar Golf Extra betalar 1500 kr till din klubb och för det får du spela fritt på den andra klubben, vardag som helg.

Denna spelförmån innebär inte att du är medlem i den andre klubben, vid tävling gäller tävlings Greenfee.

I slutet av säsongen kommer vi anordna en prestigefylld tävling för alla som innehar denna spelförmån där vi spelar (36 hål) 18 hål på Jönköpings GK och 18 hål på A6 GK och en segrare koras. Mer information om tävlingen kommer i början av säsongen.

Tycker du att det här låter intressant, kontakta då din klubb och har du idag inte obegränsat spel i ditt nuvarande medlemskap så kan Du med lätthet uppgradera ditt medlemskap.

GGE= 27+18 = 45 hål Citygolf.

Vi vill vara med i utvecklingen - Vill Du Gilla Golf Extra!