Våra samarbetspartners

Concret Norrporten_jgk Taylormade_jgk alpist ekmans itab karinlunddesign_jgk lansforsakringar maxi rorets swedbank

JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Du som var med och betalade in din medlemsavgift i december har varit med i en utlottning av greenfeebiljetter, lektioner & ett 15-kort på rangen.

Följande personer har vunnit:

Greenfeebiljetter Lektion 25min 15-kort på rangen
Bengt Andersson Agneta Hjorth Ann-Marie Timarsson
Christina Claesson Anette Axeland Birgitta Falk
Fredrik Jönsson Cecilia Griph Carlsson Hanna Aspklint
Helena Hesselbo Ewa Lindeberg Jan Granström
Johan Björck Håkan Parsmo Joakim Andersson-Ahlberg
Lars Holmer Johan Eskengren Kenneth Ljungberg
Martin Fransson Manfred Thiel Kenth Carlsson
Pernilla Karlsson Thomas Graneke Lars-Göran Nodbrant
Stefan Wiberg Ulrika Johannesson Mikael Schentz
Ulf Axelsson Vilhelm Sandgren Peter Stefansson

Ta kontakt med receptionen när du vill hämta ditt pris.
Enklast att nå oss idag är via mail:

Grattis till vinnarna!

Igår var vi 140 JGK:are som slöt upp vid Kinnarps Arena och hejade fram HV71 till en 7-0 seger mot Rögle.

Tack till er som kom och bidrog till en trevlig medlemsaktivitet!

Nu är vi inne i November månad och vintern kommer allt närmare.

Vi har beslutat att stänga sommargreenerna idag den 1 november och många kanske undrar varför då?
Jo, det är så att även om vädret fortfarande är behagligt för golfspel så är det tyvärr så att en varm och fuktig höst är en mycket bra grogrund för svamp och mögel.

Flertalet banor i området är drabbade av detta som den milda hösten har bidragit till.
Även när det gäller återhämtning och banans förmåga att läka uppslagen torv och nedslagsmärken är nu eftersatt på grund av det rådande klimatet.

Vi återkommer när vi kan öppna banan för spel på vintergreener.

Tack för visad hänsyn!

Cajsa Persson är klar för Europatouren 2017!

Efter tufft kvalspel i flera omgångar slutade Cajsa 11 i kvalet (Totalt 30 får tourkort). Med två dagar kvar av kvalet låg Cajsa på 27:e plats. Då visade hon klass och sköt de två sista rundorna under par och kunde till slut inkassera tourkortet med betryggande marginal. Noterbart är att Cajsas 66 slag på avslutningsrundan var sista dagens bästa resultat. Klass Cajsa!

Vi är många på JGK som är mycket glada och stolta och önskar stort lycka till 2017!