Våra samarbetspartners

Concret Norrporten_jgk Taylormade_jgk alpist ekmans itab karinlunddesign_jgk lansforsakringar maxi rorets swedbank

JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

... fredag 31 mars. 12.00. Bollränna hela dagen.
Från och med lördagen 1 april tidsbokning.

Det är fortfarande kyligt på nätterna och risk för frost vilket innebär att det är absolut förbjudet att beträda frostiga ytor. Det gäller för banan, övningsgreener och korthålsbanan.  Var också extra noga med att lägga tillbaka torv och laga nedslagsmärken så att gräset får en så bra start på säsongen som möjligt.

Förbättrade starttider för dig som medlem på helgerna
Under lördagar och söndagar har du som medlem reserverade starttider mellan 09.00-11.00 dessa tider går endast att boka tre dagar innan. Du får naturligtvis boka med dig gäster på din starttid med 100kr rabatt på ordinarie Greenfee.

Helgen ser ut att bjuda på fint vårväder. Då finns ju chansen att du blir sugen på golf. Både lördag och söndag finns därför de här sköna lirarna på plats. Daniel ger smarta kom-igång-tips på rangen 11-12 och inne i shopen hos Cajsa kan du passa på att köpa årskort på rangen (slå hur mycket bollar du vill för 1.200 kr) och såklart snacka upp Europatouren. Öppet lör- sön 11-14.
Välkommen.

Börja spela golf i år?
Nybörjarkurs + medlemskap 3.995 (ord.pris 5.795).
Helgkurser 22-23 april eller 29-30 april. 09.00-14.00.
Efter kursen erhåller du 20-kort på rangen, träningsmöjligheter på vår fina korthålsbana och fadderspel på stora banan.

Mer om våra nybörjarkurser hittar du här.

Bli medlem - få kanonstart på säsongen.
Alla nya medlemmar får "Säsongsuppstart 2017" (värde 1.495 kr) på köpet. I det ingår två gruppträningstillfällen samt ett 20-kort på rangen för att hitta formen.
Kontakta Thomas Holm för att se vilken medlemskategori som passar just dig.
Prisvärt-flexibelt-stadsnära.
Välkommen till den sociala arenan.
Välkommen till Smålands äldsta golfklubb.
Välkommen till #jonkopingsgk #jgk

Välkommen att göra banan vårfin lördagen den 8 april.
Vi börjar kl 09.00 och håller på till c:a 12.30.
En ovärderlig hjälp för få igång banan inför säsongen samt ett trevligt socialt sammanhang.
Ta gärna med egen kratta/räfsa. Och glöm inte arbetshandskar.
Klubben bjuder på fika och en sopplunch som tack för hjälpen.