JGK på Twitter

Fika serveras från kl. 17.30

Föredragningslista

1. Mötet öppnas.

2. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet.

3. Fråga om mötet behörigen utlysts.

4. Fastställande av föredragningslista.

5. Val av två justeringsmän som jämte ordförande skall justera mötesprotokollet.

6. Styrelsens framläggande av verksamhetsberättelse och årsredovisning för det senaste räkenskapsåret.

7. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste räkenskapsåret.

8. Fastställande av resultat-och balansräkning samt disposition av vinst/förlust i enlighet resultat-och balansräkning.

9. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

10. Behandling av förslag som väcks av styrelsen eller röstberättigad medlem minst 30 dagar före vårmötet.

11. Övriga frågor

- Val av en eller två ytterligare ledamöter till valberedningen.

12. Mötet avslutas.

Frågor av ekonomisk natur får inte avgöras om de ej finns med på föredragningslistan.

Årsredovisning

Ekonomisk beslut samt verksamhetsberättelse för 2018 finns för avhämtning i kansliet från den 28 mars.

Anmäl dig via "mingolf".

VÄLKOMNA!

Vi har fått en ny medarbetare som möter medlemmar och besökare i receptionen. Det är Stephanie Raske som sedan årsskiftet är anställd i Jönköpings golfklubb. Stephanie, eller Stephi som de flesta kallar henne, kommer att arbeta med medlemsfrågor, löpande ekonomi, i shopen och finnas till hands för olika frågor från golfare. Vem är då Stephi?

- Jag är 27 år, uppvuxen i Jönköping men bor nu i Habo med sambo och tre bonusbarn, säger Stephi. Jag har tidigare jobbat inom olika serviceyrken och gillar att ha kontakt med människor. Jag har ett stort intresse för hälsa och natur.

Stephanie driver även en egen yogastudio i Jönköping, Yogiteket som erbjuder yogaklasser för privatpersoner och företag. Yoga är för henne en livsstil som är välgörande både fysiskt och mentalt. Hon bjuder nu in medlemmarna att prova på yoga. En utmärkt träningsform att kombinera med golf. Yoga bygger upp rörlighet och styrka i kroppen, bygger upp vårt fokus och skapar en känsla av avslappning.

Hur är det då med golfen?

- Jag har grönt kort men har inte spelat så mycket, säger Stephi. Men intresset finns och jag hoppas få möjlighet att komma igång mer med mitt spel nu när jag är i den här härliga branschen och miljön.

Vi hälsar Stephanie varmt välkommen till klubben!

Såhär löd motiveringen till Cajsas utmärkelse:

Årets idrottsprestation handlar ofta om att vara bäst när det gäller. Förmågan att pressa sig till det yttersta och plocka fram det där sista som krävs för att ta guld, även när det ser mörkt ut, är något som kännetecknar en vinnare. För segern i EM i Skottland efter en oerhörd dramatik där det var ovisst ända tills den sista putten går Jnytts pris Årets idrottsprestation 2018 till Cajsa Persson.

Under senaste tiden har klubbhuset förnyats på flera sätt och just nu (under v 9) är ”Flitiga målare” på gång med att måla om i entrén.  Ett antal medlemmar i OV-sektionen ser till att snygga upp väggarna för att ge ett gott första intryck för besökare till golfklubben. Efterhand ska skåp med pokaler etc. flyttas och foton från olika perioder i klubben sättas upp.

En av målarna är Sven-Börje Ekelund som här jobbar under överinseende av klubbens all round-fixare Niclas Gullberg. Niclas har också renoverat toaletterna i herrarnas omklädningsrum och bland annat satt nytt kakel och bytt ut det uttjänta porslinet. Närmaste tiden kommer han att även komplettera damernas omklädningslokaler med nya tvättställ.

Lagom till säsongsstarten kan vi se fram mot nyrenoverade och fräscha lokaler i vårt klubbhus!

Rangen är fortsatt stängd på grund av blöt mark och fortsatt risk för kombinationen med kyla/snö/vind som sliter sönder nätet och därmed begränsar oss.

Tack för visad hänsyn, vi hoppas kunna öppna rangen när vädret tillåter!

Med vänliga hälsningar,
Jönköpings GK