JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

En av Jönköpings Golfklubbs mångaåriga företagspartners Onepartnergroup utökar nu sin närvaro på klubben genom att profilera en av våra golfbilar:
– Golfklubben är en social arena där många får chansen till aktivitet och rörelse utomhus. Det känns ju just nu mer angeläget än någonsin, kommenterar Onepartnergroups vd Johan Skogeryd.

Här kommer ett riktigt bra erbjudande till dig som vill uppdatera garderoben med klubbloggade kläder från Footjoy
Se hela medlemserbjudandet och beställ här.

Kampanjen gäller fram till den 11 juli 2020.

H E R R

D A M

Tyvärr är kvällens After Work INSTÄLLD

F R E D A G  3 / 7
1 6 . 0 0 - 1 9 . 0 0

Avsluta veckan med en trevlig After Work på klubben.
Ingen klubbtävling arrangeras utan boka valfri starttid.

I restaurangen serveras det BBQ för 135 kr/per person exklusive dryck.

V A R M T  V Ä L K O M N A

Skulle tävlingen kunna bli av i pandemitider?
Kunde det hotande åskvädret göra så att vi fick avbryta?
Skulle priserna räcka, bullarna vara goda och skulle barnen orka i den 28-gradiga värmen?

Frågorna var många, men med bara två avhopp pga sjukdom och endast åskmuller på avstånd kunde tävlingen, eller ”träningstävlingen”, genomföras på allra bästa sätt.

Jönköpings golfklubb hade samlat föräldrar som funktionärer och ”raggat” priser hos sponsorerna vilket gjorde att alla barn och ungdomar fick pris! Enligt reglerna fick barnen upp till 13 år samma pris utan att resultaten redovisades.

De minsta gick två varv på vår korthålsbana (=12 hål) och uppvisade fint och snabbt spel ivrigt påhejade av både föräldrar, syskon och mor-/farföräldrar.

De äldre barnen delades upp i fyra klasser och spelade 10 hål på stora banan. Även där fick vi se och höra om bra spel och mycket fint genomförande. Man fick lära sig att räkna ut sin nettoscore och i de två äldsta klasserna utsågs segrare som fick hålla tacktal och få applåder.

En mycket lyckad dag, som vi hoppas kan upprepas på någon av våra klubbar i Golfköping. Tack alla för att ni kom!

Tack även till sponsorerna!

/Signerat Hans Ljungkvist

Fram till 31 augusti får du 20 % på Elite Hotels!
Dessutom ger din bokning extra intäkter till klubben.

- 20 % rabatt på alla bokningar fram t.o.m 31 augusti 2020
- Gäller på alla rumskategorier - från enklare standardrum till stora sviter.
- Erbjudandet gäller på alla Elite Hotels, 39 hotell från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Klubben får 5 % kick-back på alla rumsbokningar som görs med vår personliga erbjudandekod.

B O K A
1. Gå in på www.elite.se eller ring Elite Hotels Service Centre på telefon 0771-788 789
2. Använd eller uppge vår erbjudandekod: KLUBBJGK