JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Nu har vi förhoppningsvis de sista frostnätterna bakom oss. Värme och regn har börjat visa sig vilket medför att även nattetid så är det runt 10 grader varmt och detta gillar gräset, som nu har börjat knaka igång ordentligt i växtlighet.

Våran prioritering för tillfället är att få greenerna att växa ihop ordentligt. Detta kommer medföra att greenerna kommer vara något långsammare än normalt för att få greenerna att växa ihop, och snabba greener är varandras motsatser. Vi kommer även att lägga lite extra tid på 5-6 greener som behöver lite mer omvårdnad.

Vi kommer under kommande veckor att gödsla och lufta fairway.

Hoppas att ni har överseende med detta. Vi gör det för att få en så fin bana som möjligt.
Och kom ihåg, ert omdöme är vår säkerhet!

Markus Rehnström
Banchef

Välkommen till 2019 års upplaga av familjepokalen - Ticket

30 maj, gemensam start 09.30

Familjepokalen har spelats sedan 1946 och instiftades av Boo och Siv Widén. En spelare i paret skall vara medlem i Jönköpings GK. Paren skall bestå av äkta makar/sambo och/eller deras barn och/eller deras barnbarn eller syskon.

Tävlingsform: Greensome/foursome slagtävling, 18-hål
Startavgift: 200 kr/per lag

Anmälan via "Min Golf"

Sponsras av

Säsongen är i full gång och det är väldigt glädjande att många som tränar och spelar mycket!

Tänk gärna på att vi, precis som förr om åren, ska renplocka rangen kl 19:00 för klippning på onsdagmorgnar.
Vi ser alltså gärna att du inte plockar ut två hinkar med bollar vid 18:40 på tisdagkvällen.

Vänligen respektera detta!

Äntligen är tävlingen snart igång. Vecka 23 startar Golfköpingsmästaren på Götaströms GK.

26 MAJ, 16.00-18.00
Samling 15.30 vid klubbhuset där lottning sker

6-hål Scramble, 3-4 mannalag
Hcp mellan 36-54

Alla oavsett klubb är välkomna så ta gärna med dig en vän från en annan klubb också!