Tisdagen den 8 oktober hölls avslutningen av årets O/V säsong. Vi var 36 som kom till start i rejält höstrusk, vilket föranledde att vi bantade tävlingen till 10 hål med start från 1:an och 7:an. När vi kommit in var det sen prisutdelning nere i klubbrummet. Pelle sammanfattade säsongen och delade ut priserna för dagens tävling, ”höstgubben” och de ”vita kuverten” i ligaspelet. Det blev ingen utdelning av "Allans klubba" då vinnaren Kjell Kindbom var på resande fot. I restaurangen var det sen uppdukat med bordsservering för oss. Vi fick god mat och tillfälle till mycket prat. Nu återstår enbart 3 inplanerade onsdagar i oktober förutsatt att väder och banan tillåter spel. Se bilder och resultat från avslutningen.

Ledningsgruppen 2019-10-11

Gruppbild avslutningen 2019