Vi använder cookies för att förbättra vår sida och din besöksupplevelse. Genom att fortsätta använda jonkopingsgk.se godkänner du detta.

 

Visste du att...

... Jönköpings Golfklubb är den svenska klubb som stått värd för flest tävlingar på Svenska Golftouren.
... Hål 11 utsågs till ett av Sveriges 50 bästa golfhål av Golfdigest 2013.
... Banrekordet från gul tee innehas av Terry Burgoyne, 60 slag, från vit 62 slag av Per Nyman
... Klubben har idag ungefär 1200 medlemmar.

 

Välkommen med din ansökan om medlemskap i Jönköpings Golfklubb. Vi har flexibla medlemsformer oavsett var i ditt golfliv du befinner dig. 
Med vårt centrala läge och med en bana i naturskön miljö är vi ett svårslaget alternativ för boende i Jönköpings Kommun. Dessutom är tillgängligheten mycket god och bansträckningen ger möjlighet till flexibilitet, du kan välja att spela 4, 6, 8 eller 10 hål och alltid vara i närheten av klubbhusområdet.


Medlemsavgifter 2018

Följande medlemsformer ger dig rätt att spela obegränsat!

Kategori Avgift   Övrig info
Senior 29+ utan lån 6 600 kr    
Senior 29+ med lån** 5 600 kr   Medlemslån 12 000
Senior 26-28 år 5 000 kr    
Senior yngre 19-25 år 3 200 kr    
Studerande (Högskola) 2 800 kr    
Junior 13-18 år 2 300 kr    
Junior 7-12 år 1 500 kr    
Junior 0-6 år 500 kr    

 


 Dessa medlemsformer ger begränsad spelrätt! 

Övriga kategorier                                                Avgift                                          Övrig info
Passiv 500 kr   Ej spelrätt
Distansmedlem 3 300 kr   Boende utanför 100 km
Distansmedlem 50 % 1 800 kr   Som ovan + halv greenfee
       
       

 


Övrigt    
Guldpaket ** (Rangekort/lektioner/greenfeebiljeter)  2 000 kr  Endast för medl. med medlemslån


* För juniorer som deltar i vår träningsverksamhet rabatteras årsavgiften.
**Alla nya medlemmar som tecknar medlemskap med lån eller uppgraderar sitt medlemskap till lånevarianten får Guldpaketet fritt första året.

Vi hjälper dig gärna att finansiera medlemslånet med ett lån hos Swedbank.

Skåp, moped- eller elvagnsplats
Kontakta kansliet om du är intresserad av att hyra förvaringsskåp eller plats för din moped eller el-vagn. Observera att klubbens försäkring inte täcker det som ni förvarar på klubben, kontrollera därför med ert försäkringsbolag att försäkringen täcker det ni förvarar här.

Gilla Golf Extra - Jönköpings GK - A6 GK
Nu skapar vi en extra spelförmån (medlemsnytta) till alla våra medlemmar som på sin hemmaklubb har ett medlemskap med obegränsat spel. Det innebär att du som Gillar Golf Extra betalar 1250kr till din klubb och för det får du spela fritt på den andra klubben, vardag som helg.  Denna spelförmån innebär inte att du är medlem i den andre klubben, vid tävling och kategorigolf gäller tävlings greenfee. I slutet av säsongen kommer vi att arrangera en prestigefylld tävling för alla som innehar denna spelförmån där vi spelar (36 hål) 18 hål på Jönköpings GK och 18 hål på A6 GK och en segrare koras. Mer information om tävlingen kommer i början av säsongen. Tycker du att det här låter intressant, kontakta då kansliet och har du idag inte obegränsat spel i ditt nuvarande medlemskap så kan du med lätthet uppgradera ditt medlemskap.

Delbetala
Nu kan du enkelt delbetala din eller familjens årsavgift med MoreGolf MasterCard. Du kan dela upp betalningen på 6 eller 12 månader utan ränta och betalar bara en delbetalningsavgift på 25 kr per månad och en kortavgift på 295 kr per år. Du kan påbörja din delbetalning när som helst så löper betalningen månadsvis. Du har även ett antal olika rabatter bl.a. Best Western hotel, greenfee på utvalda klubbar m.m.

Läs mer om delbetalning
Läs mer om MoreGolf MasterCard

Autogiro
Vi erbjuder också  autogiro per månad med  betalning under tiden januari-december. Påbörjar du ditt autogiro senare delas årskostnaden på resterande månader under kalenderåret. Om du väljer autogiro måste du alltid skicka in eller lämna in ett autogiromedgivande som du finner via länken nedan . Vid autogiro tillkommer alltid en autogiroavgift på 240 kr per år. 

Autogirmedgivande

Ansök om medlemskap

Kontakta klubbchef Thomas Holm på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 036-765 67 för att utforma ett medlemskap som passar dig.

 

Kontakt

Telefon: 036-765 67
E-post: info@jonkopingsgk.se
Adress: Golfbanevägen 11
Postadress: 556 27 JÖNKÖPING
Koordinater (RT90):
6404148, 1400888
Karta

Golfvädret

Väder JGK

Bilder från banan

Inloggning Min Golf