Ersättningsregler

Här hittar du Jönköpings GK:s regler för ersättning vid tävlingsspel. Samt blankett som du skriver ut och använder för att få din ersättning utbetald.

Golf+JGK=Golfkul

Förmåner

För alla som är med i JGK:s ungdomsverksamhet:

• • Rabatt på medlemsavgiften
  • • Tillgång till spel och träning på korthålsbanan och övningsgreener under hela säsongen
  • • Subventionerade lunchpriser i restaurangen
  • • Möjlighet att delta på dagläger på sommarlovet
  • • Träningsläger (för elitgrupperna)
  • • Viss ersättning för startavgifter (elitgrupperna)
  • • Lektionspaket till lägre pris

Junior och Elit

V 32 BÖRJAR JUNIORTRÄNINGEN IGEN FÖR GOLFKUL & TRÄNINGSGRUPPER!

Junior och elitverksamheten i Jönköpings Golfklubb har som målsättning att utbilda ungdomar i golfspel med tonvikt på det idrottsliga.

Övergripande målsättning är att:
• erbjuda alla ungdomar upp till 18 år möjligheten att utvecklas som golfspelare efter deras egna förutsättningar och ambitioner genom att organisera tränings- och tävlingsverksamhet.
• hålla en elitgrupp av ungdomar som utgör underlag för representationslag för såväl herrar som damer samt ge dessa ungdomar möjlighet att tävla på högsta nivå för att utvecklas som elitspelare.

De senaste årens fina respons och resultat i våra ungdomsgrupper gör att vi nu kompletterar vårt upplägg med Utvecklingsgrupper i två olika åldersspann. Dessutom finns såklart golfkul, träningsgrupp och elit-grupp kvar.

Läs mer om de olika grupperna här.

Jönköpings Golfklubb har en historia av att producera golftalanger på löpande band. En bidragande orsak är just vår utmärkta juniorverksamhet, dock kan vi inte fortsätta att vara bra om vi inte hela tiden förbättrar oss.
Vi hade under 2014 gjort en hel del insatser för att vår juniorverksamhet ska bli ännu bättre, dels genom en utbildning av juniortränare som riktat sig till vuxna och äldre juniorer. Vi har idag 22 st utbildade ledare som håller i Golfkul på klubben.

Jönköpings Golfklubb var den första klubben i Sverige som tog det nya upplägget med Golfäventyret i bruk i och med denna utbildning.
Nu kan alla tränarna jobba mot samma mål med samma medel och tillsammans har de en gemensam plattform att falla tillbaka till och att det finns en röd tråd i hela vår verksamhet.
Säsongen 2014 hade vi över 110 juniorer i organiserad träning, allt från Golfkulgrupper till elitspelare.

På sikt kommer vi i Jönköpings Golfklubb inte bara ha ett elitlag i yppersta eliten på damsidan utan även ett stabilt lag på herrsidan.

Junior och elitkommitté

Daniel Rehncrona