Vinnare i Greenfeelotteriet

Juni månads vinnare i Hemmavinstens Greenfeelotteri:
1. Stefan Wiberg
2. Karin Lindström
3. Peter Windell
4. Thomas Jonsson
5. Katharina Svensson
6. Per Anders Persson
7. Lena Torndahl
8. Pia Siebmanns
9. Kenth Fälth
10. Thomas Graneke

Grattis och välkommen att hämta din biljett på kansliet!

Var med i Hemmavinsten och stötta JGK! Vinn pengar och greenfeebiljetter.

JGK är anslutna till det lokala lotteriet Hemmavinsten. Ett bra sätt för dig som medlem att stödja klubben och samtidigt få fina vinstchanser på någon av de 50 vinster som varje månad lottas ut i Vätterbygden. Tillsammans med våra grannklubbar A6 GK, Gränna GK och Skinnarebo GK kör vi dessutom ett greenfeebiljettlotteri varje månad. Bara för dig som är ansluten till Hemmavinsten.
Som Hemmavinstinnehavare bjuds du också in till Hemmavinsten-klubbtävlingen i början av maj varje år.

Så funkar det:

Allt kring Hemmavinsten är enkelt. Både för dig som lottköpare och för oss som idrottsförening som säljer lotten.
En lott kostar 100 kr/månad. Du köper lotten antingen via blankett på kansliet eller på Hemmavinsten.se. Var noga med att fylla i att du vill stödja Jönköpings GK.

• Du behåller dina lottnummer varje månad.
  • Varje månad presenteras två dragningar, andra och sista fredagen.
  • Potten består av 42 kr per såld lott. Föreningen får ersättning i form av en stege. Från 34 kr upp till 42 kr per lott och månad beroende på lottantal. Över 201 sålda lotter ger föreningen 42 kronor per lott.
  • Dessutom går 1 kr till Klubbvinsten och den förening som sålt den vinnande lotten.
  • Vinstsumman bestäms av hur många lotter som sålts vid dragningstillfället.
  • Vinnaren presenteras kl 14 aktuella fredagar i form av nyhetsbrev och uppdatering hemsida, samt i Jönköpings-Posten efterföljande lördag.
  • Varje månad lottar vi också ut extravinster i Sportvinsten, Resevinsten, Greenfeelotteriet mm
  • Du betalar din lott löpande genom autogiro.
  • Du säger upp din lott lika enkelt som när du beställde. Maila oss så gör vi den ändring du ber om omgående.

Fakta om lotteriet

Hemmavinsten i Jönköpings kommun är ett lotteri för medlemmar i Jönköpings Idrottsallians. Jönköpings Idrottsallians äger lotteritillstånd och ansvarar för utbetalning av föreningsprovision, vinstbelopp och för att lotteritillståndet efterlevs. Man samordnar och kontrollerar lottdragning som utförs av Fritid Jönköping och deras utsedda kontrollanter.