Golf+JGK=Golfkul

Förmåner

För alla som är med i JGK:s ungdomsverksamhet:

• Rabatt på medlemsavgiften
  • Fritt spel på A6GK(biljett krävs)
  • Tillgång till spel och träning på korthålsbanan och övningsgreener under hela säsongen
  • Subventionerade lunchpriser i restaurangen
  • Möjlighet att delta på dagläger på sommarlovet
  • Träningsläger (för elitgrupperna)
  • Viss ersättning för startavgifter (elitgrupperna)
  • Lektionspaket till lägre pris

Steg nr 3 i Jönköpings GKs golfutbildning

Här har du fått officiellt HCP och är 11-14 år och tycker mycket om golf så är detta något för dig.
Träningen leds av vår pro som till sin hjälp har vuxna ledare. Vi kommer i Future att jobba med mixade grupper och tävlingar är ett ständigt återkommande inslag. Träningen fokuserar på att ge juniorerna teknisk härledning, utveckling och förståelse.

Deltagare i Future kommer mer frekvent att tävla, både på klubben men även på andra banor. Deltagande i Golfförbundets tävlingar kräver dock att man har eller ska fylla 13 år. Deltagande i klubbens interna tävlingar fungera dock utmärkt även om man är yngre än 13 år.

Träning från och med v. 17 t.o.m. v. 40.

1 gruppträning i veckan ca 1,5 h, varannan vecka tävling på fredagar.

Reserverade speltider för juniorer i träning finns på söndagar kl 17.00-17.40
Alla juniorer får ett rangekort laddat med 30-drag, för att öka möjligheten till egenträning!

Mellan vecka 24-32 tränar alla i futuregrupperna tillsammans på bestämd dag & tid.

Följ oss på: Laget.se

Kostnad 1500:-