Damgolf på JGK

På onsdagar har vi damdagar på klubben. Då är alla damer välkomna att spela golf . Vid Drop-In tävlingar kan du välja att spela antingen på vår bokade tid (vanligen 17.00-18.00 på våren och 16.30-17.30 på hösten) eller annan valfri tid på dagen. Andra tävlingar är det lottade starttider och ska anmälas i förväg.

Välkommen!

Till 2017 års avslutning kom 34 damer. Efter en regnig golfrunda minglades det i vårt fin damrum som är sponsrat av Karin Lundhs design. Vi fick en välkomstdrink i launchen där fd damkommittén avtackades av klubbens ordförande Ingrid Rehncrona. När vi satte oss till bords serverades vi en fantastiskt god middag av Johnny. Prisutdelning pågick under hela kvällen som avslutades med en musikquiz.

Tack alla underbara damer för en härlig avslutning och tack Johnny för en fantastiskt god middag.

Vinnare av "Order of Merit" Fia Wiberg, 2:a Anita Eriksson och 3:a Birgitta Berggren.

2017 års "Mesta Dam" Cinna Blomgren.

Alla pristagare på Drop In tävlingarna.

Iaa Kristoffersson, vinnare i matchspelet sponsrat av Macc Dental, Cinna Blomgren.

Tyvärr uppstod missförstånd i kommunikationen mellan damerna i klubben under våren.
Nu har alla berörda parter, styrelse, damkommittén för måndagar och fd damkommittén för onsdagar, samlats till ett möte för att ge alla möjlighet att komma till tals i frågan. När samtliga parter fått förståelse för det inträffade enades mötet om att nu gå vidare och lägga det här bakom oss och fokusera på allt det positiva med golfen.
En viktig del i detta är att tillsätta en ny kommitté som kan fortsätta att driva det fina arbetet som är nedlagt i damsektionen vidare. Har du tips på någon (kanske du själv?) som vill vara med och hjälpa till, skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Styrelsen för Jönköpings GK

Vi spelar 9 håls slaggolf, 1:a start är kl. 16.30. Vi träffas sedan på Elite Stora Hotellet kl. 20.00 för en bit mat och prisutdelning.
Anmäl på damernas anslagstavla vad du önskar äta.

Välkomna

Tack Karin Lundh för en härlig dag med ett fantastiskt prisbord och tack för du gett oss ett så fint och lyxigt damrum.

Stort grattis till vinnarna Agneta Hjorth och Fibban Huber-Jonsson

Nu är det klart, Elite Hotell sponsrar tävlingen onsdag den 6 september istället för Harrys. Hur upplägget blir återkommer vi om.

I dagsläget har vi ingen damkommitté då de valde att avgå from 1 juli. Man har haft en överlämning till Thomas, vår klubbchef och vi vill bara förtydliga att det tävlingsprogram som presenterades i våras fortfarande gäller. Enda skillnad är att Harrys-golfen blir Elite Hotell-golf. Avslutningen blir också som planerat.

Har ni några frågor kontakta gärna Thomas Holm 0706-21 71 00 eller Ingrid Rehncrona 0733-66 31 26

Damkommitté

Lotta Lantz, Eva Matthiasson