Damgolf på JGK

På onsdagar har vi damdagar på klubben och reserverad tid mellan klockan 16.30-17.30 om inget annat anges. Då är alla damer välkomna att spela golf.

Vid Drop in tävlingar kan du välja att spela antingen på vår reserverade tid eller annan valfri tid på dagen. Vid lottade tävlingar sker anmälan i förväg och starttider lottas. Mer information finns under rubrik "Onsdagstävlingar".

Syftet med vår onsdagsgolf är framförallt att vi ska ha en trevlig stund tillsammans på golfbanan men ibland även äta en bit mat tillsammans efteråt.

Varmt välkommen!

Följ senaste händelserna på Facebook om du har möjlighet. Sök efter Golftjejer JKG på Facebook och ansök om att bli medlem.

Vi försöker uppdatera oss lite oftare där och du har själv möjlighet att göra inlägg. Perfekt om du söker någon att spela med.

Till 2017 års avslutning kom 34 damer. Efter en regnig golfrunda minglades det i vårt fin damrum som är sponsrat av Karin Lundhs design. Vi fick en välkomstdrink i launchen där fd damkommittén avtackades av klubbens ordförande Ingrid Rehncrona. När vi satte oss till bords serverades vi en fantastiskt god middag av Johnny. Prisutdelning pågick under hela kvällen som avslutades med en musikquiz.

Tack alla underbara damer för en härlig avslutning och tack Johnny för en fantastiskt god middag.

Vinnare av "Order of Merit" Fia Wiberg, 2:a Anita Eriksson och 3:a Birgitta Berggren.

2017 års "Mesta Dam" Cinna Blomgren.

Alla pristagare på Drop In tävlingarna.

Iaa Kristoffersson, vinnare i matchspelet sponsrat av Macc Dental, Cinna Blomgren.

Vi spelar 9 håls slaggolf, 1:a start är kl. 16.30. Vi träffas sedan på Elite Stora Hotellet kl. 20.00 för en bit mat och prisutdelning.
Anmäl på damernas anslagstavla vad du önskar äta.

Välkomna

Tack Karin Lundh för en härlig dag med ett fantastiskt prisbord och tack för du gett oss ett så fint och lyxigt damrum.

Stort grattis till vinnarna Agneta Hjorth och Fibban Huber-Jonsson

Nu är det klart, Elite Hotell sponsrar tävlingen onsdag den 6 september istället för Harrys. Hur upplägget blir återkommer vi om.

I dagsläget har vi ingen damkommitté då de valde att avgå from 1 juli. Man har haft en överlämning till Thomas, vår klubbchef och vi vill bara förtydliga att det tävlingsprogram som presenterades i våras fortfarande gäller. Enda skillnad är att Harrys-golfen blir Elite Hotell-golf. Avslutningen blir också som planerat.

Har ni några frågor kontakta gärna Thomas Holm 0706-21 71 00 eller Ingrid Rehncrona 0733-66 31 26

Damkommitté

Lotta Lantz