Damgolf på JGK

På onsdagar har vi damdagar på klubben. Då är alla damer välkomna att spela golf . Vid Drop-In tävlingar kan du välja att spela antingen på vår bokade tid (vanligen 17.00-18.00 på våren och 16.30-17.30 på hösten) eller annan valfri tid på dagen. Andra tävlingar är det lottade starttider och ska anmälas i förväg.

Välkommen!

Nu är det klart, Elite Hotell sponsrar tävlingen onsdag den 6 september istället för Harrys. Hur upplägget blir återkommer vi om.

I dagsläget har vi ingen damkommitté då de valde att avgå from 1 juli. Man har haft en överlämning till Thomas, vår klubbchef och vi vill bara förtydliga att det tävlingsprogram som presenterades i våras fortfarande gäller. Enda skillnad är att Harrys-golfen blir Elite Hotell-golf. Avslutningen blir också som planerat.

Har ni några frågor kontakta gärna Thomas Holm 0706-21 71 00 eller Ingrid Rehncrona 0733-66 31 26

Grattis Lena Bertilsson och Birgitta Berggren till segern i Bubbelgolfen 2 augusti!  Och tack Johnny för bubbel med tilltugg på 10:an.

Nu är det dags för golfköping som spelas på Jönköping denna veckan. På vår onsdagsgolf går det bra att vara med i båda tävlingarna OM man skriver dubbla scorekort.

Då var det dags för tävlingen som sponsras av Kök och tvättexperten i Taberg. Av de som om till start denna regniga onsdagskväll och spelade de nio hålen var det  i B klassen Lena J med 26p som tog hem seger tätt följt av Fia 23p och Isa 20 p. I A klassen tog Nettan hem segern med 33 slag följt av  Anita med 35 slag och på tredje plats kom Pia med 36. Bra spelat i regnet.

Här passar Böret och Liselotte på att värma upp under taket med med ordspråket                                                  det finns inget  dåligt väder bara dåliga kläder chippar Karin på.

Dagens pristagare Fia, Nettan, Isa, Lena, Anita och Pia.

Korthålsbanan Open

Igår spelade vi årets upplaga av Korthålsbanan Open i det lite bistra majvädret , som vanligt bra uppslutning med hela 22 spelare.

1. Eva-Marie Ebefors                                  38 sl
  2. Cinna Blomgern                                       39 sl