OBS

Välkomna alla damer 55+ till våra golftävlingar på måndagar.

Du kan spela antingen 18 hål eller 9 hål. Anmälan för 18 hål är kl.9.15 med

första start kl. 9.30. Anmälan för 9 hål är kl. 9.45. Vid första speltillfället

betalar du 200 kr kontant och den summan gäller för hela säsongen.

O/V Damkommitt'en

Nu är det dags för spel om årets första vandringspris "Lilla Valborg". Vi spelar 9 hål PB med start kl. 10.00, anmälan senast kl. 9.45.

Därefter äter vi lunch kl. 14.00. Det serveras gravad lax med dillstuvad potatis och därefter dessert. Priset för detta är 125  kr.

Efter lunchen blir det sedvanlig prisutdelning.

O/V Damkommitt'en

Vi spelar 10 hål poängbogey och första start är kl.10.00. Detta beror på att endast hål 1- 10 är öppna. Vill du vara med och spela måste du anmäla dig senast kl. 9.45. Fr.o.m. den 23 april är hela banan öppen så då spelar vi efter tävlingsprogrammet som sitter på anslagstavlan.

O/V Damkommitt'en.

Vi samlas för att äta gemensam lunch i golfrestaurangen. Lunchen serveras kl. 14.00. Vill du vara med på lunchen måste du anmäla dig på listan som sitter på anslagstavlan senast den 4 april.

Efter lunchen informerar vi om nyheter inför årets tävlingssäsong samt går igenom tävlingsprogrammet.

Varmt välkommen

Kommitte'n O/V Dam

Den 11 december serveras det glögg och pepparkakor innan vi spelar, så kom i god tid. Efter golfspelet så samlas vi för att dricka kaffe och äta lussekatt. Det kommer att säljas lotter för 20 kr och priset som lottas ut är skänkt av Alice Sundqvist. Pengarna går till Musikhjälpens insamling: Barn är inte till salu. Sista anmälningsdag till lussefikan är den 4 december.

Den 18 december  är det julavslutning, då byter vi julklappar, så alla tar med sig ett paket för ca 20-30 kr.

Vi inleder 2018 års spel den 8 januari och håller på t.o.m. den 26 mars. Då blir det avslutning med prisutdelning och räksmörgås

Bangolfansvariga Ulla och Gunvor

Gunilla Grundström

På avslutningen var vi ca trettio damer som åt gemensam lunch. Innan det var dags att inta  lunchen var vi nitton damer som spelade nio hål tremannascramble.

Maten smakade utmärkt som vanligt och den intogs under trevligt socialt umgänge. Efter maten var det diskussioner om säsongens uppläggning av tävlingarna. Vi bestämde att vi skall återgå till det gamla systemet med lottade bollar.

Därefter var det dags för prisutdelning. Det har varit ca 300 starter under säsongen.

Resultat:
A- klassen: 1 Anita Eriksson, 2 Gunvor Svensson, 3 Gunilla Brobäck
B- klassen: 1 Lisbeth Quisth, 2 Ann-Britt Bertilsson, 3 Yvonne Johansson
9-hål: 1 Anna-Greta Ehrner, 2 Anngreth Rydberg, 3 Gerd Algkvist.

Vinnarna av årets vandringspriser:
Lilla Valborg: Anne-Marie Nilsson.
Ehrners klubba: Anita Eriksson
D60:s Vandringspris: Lisbeth Quisth
Anna-Greta Ehrners Vandringspris: Ann-Britt Bertilsson

Ann-Britt Bertilsson och Lisbeth Quisth avgår ur kommitten och vi tackar dem för arbetet de lagt ner.
Gunilla Grundström och Gunilla Brobäck sitter kvar och vi välkomnar Inger Solberg till kommitten.

Kommitté O/V Dam

gtagrundstrom@gmail.com