OBS    Bangolfen på måndagar!

Den 11 december serveras det glögg och pepparkakor innan vi spelar, så kom i god tid. Efter golfspelet så samlas vi för att dricka kaffe och äta lussekatt. Det kommer att säljas lotter för 20 kr och priset som lottas ut är skänkt av Alice Sundqvist. Pengarna går till Musikhjälpens insamling: Barn är inte till salu. Sista anmälningsdag till lussefikan är den 4 december.

Den 18 december  är det julavslutning, då byter vi julklappar, så alla tar med sig ett paket för ca 20-30 kr.

Vi inleder 2018 års spel den 8 januari och håller på t.o.m. den 26 mars. Då blir det avslutning med prisutdelning och räksmörgås

Bangolfansvariga Ulla och Gunvor

Gunilla Grundström

På avslutningen var vi ca trettio damer som åt gemensam lunch. Innan det var dags att inta  lunchen var vi nitton damer som spelade nio hål tremannascramble.

Maten smakade utmärkt som vanligt och den intogs under trevligt socialt umgänge. Efter maten var det diskussioner om säsongens uppläggning av tävlingarna. Vi bestämde att vi skall återgå till det gamla systemet med lottade bollar.

Därefter var det dags för prisutdelning. Det har varit ca 300 starter under säsongen.

Resultat:
A- klassen: 1 Anita Eriksson, 2 Gunvor Svensson, 3 Gunilla Brobäck
B- klassen: 1 Lisbeth Quisth, 2 Ann-Britt Bertilsson, 3 Yvonne Johansson
9-hål: 1 Anna-Greta Ehrner, 2 Anngreth Rydberg, 3 Gerd Algkvist.

Vinnarna av årets vandringspriser:
Lilla Valborg: Anne-Marie Nilsson.
Ehrners klubba: Anita Eriksson
D60:s Vandringspris: Lisbeth Quisth
Anna-Greta Ehrners Vandringspris: Ann-Britt Bertilsson

Ann-Britt Bertilsson och Lisbeth Quisth avgår ur kommitten och vi tackar dem för arbetet de lagt ner.
Gunilla Grundström och Gunilla Brobäck sitter kvar och vi välkomnar Inger Solberg till kommitten.

Gunilla Grundström

BGK Jönköpings- Bangolf på S:t Göransvägen 31 Rosenlund. Vi spelar för 50 kr.

Höstsäsongen är mellan den 16/10-18/12 på måndagar.

Kl. 10.15 är det lottning och därefter spel.

Kom gärna i god tid för den sociala samvaron.

Den 11/12 är det lussefika, du måste anmäla dig senast den 4/12.

Välkomna.

Gunvor Svensson  070 568 15 57     Ulla Strandler  073 663 53 56

Onsdagen den 30 augusti kl. 10.00 träffas vi som känner för att spela bangolf. Det kan ju vara en bra uppvärmning inför vintersäsongens bangolfturnering. Vi får hoppas att vädergudarna är med oss, för vid regn är det inställt. Det är Alice och Inger S. som har tagit detta trevliga initiativ. Vi ses i Liljeholmsparken.

Gunilla Grundström

Vi var ett positivt och förväntansfullt gäng som klev på bussen på parkeringen vid Jgk för att åka till Isaberg gk. När vi kom fram var fikat framdukat och därefter var det dags att gå ut och spela. Det var ett perfekt golfväder och vi njöt av fågelsången.

Efter rundan var det  dags för en god lunch och därefter var det prisutdelning.

1. Gunvor Svensson 33p

2. Britt Hultqvist      33p