Vi använder cookies för att förbättra vår sida och din besöksupplevelse. Genom att fortsätta använda jonkopingsgk.se godkänner du detta.

 

O/V Resultat Curling

Om spelet
Tävlingsbestämmelser
Antal deltagare   säsongen  hösten
Ligan                     säsongen   hösten
Graf                       säsongen   hösten
Slutspel               
resultat
Klubbmatch        JCC-NCK

Arkiv

Film OV Curling

 

Curling

I år finns det is redan i september i hallen vid Racketcentrum på Elmia. Vi börjar säsongen 2016-2017 tisdagen den 4 oktober och hoppas att många - både gamla och nya spelare - kommer att delta under icke-golfsäsong. Upplägget är som tidigare, tävling med lottade lag och trivsam fika efteråt. Bo Mattsson håller - på överenskomna dagar och tider - genomgång med träning och tips under säsongen.

Nedan kan du läsa om vilka förutsättningar som gäller i övrigt.

Titta gärna in på Jönköping Curling Club hemsida där du får mer information om klubbens aktiviteter m.m.

Vi spelar varje tisdag och torsdag 09.00-12.15 under oktober-mars.

För att delta krävs enbart att du kommer i tid och anmäler dig. Därefter lottas deltagarna ihop till 4-mannalag alt. 3-mannalag. Varje lag spelar en match över 8 omgångar. Tävlingsresultatet räknas individuellt. För närvaro erhålls 1 poäng och som deltagare i vinnande lag 3 poäng. Säsongen avslutas med ett finalspel bland de som klarat "cuten".

Se aktuella resultat och övrig tävlingsinfo i högerspalten.

Startavgiften är 20 kr/deltagare varje gång. Avgifterna fördelas efter säsongens slut till priser och gemensamma kostnader.

Alla som bestämmer sig för att vara med och spela måste lösa ett medlemskort i Jönköping Curling Club för hela säsongen. Det ger dessutom möjlighet till spel även på andra tider än de som är reserverade för OV-sektionen.

Du som räknar med att spela ska betala in medlemsavgiften 1100 kr resp. 500 kr om du är nybörjare på bankgiro 835-6867 senast den 28 oktober för att bli registrerad hos SGF - Svenska Curlingförbundet. Medlemskap inkluderar även fri parkering vid Racketcentrum i samband med spel.

Tävlingsledare är Uno Ryttegård och Pål Brobäck.
Har du frågor eller synpunkter så tag kontakt med Uno eller Pål.

Uno   12 39 24   070 310 31 41   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Pål     30 23 22   070 424 47 67  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Väl mött i hallen
Tävlingskommittén

Kontakt

Telefon: 036-765 67
E-post: info@jonkopingsgk.se
Adress: Golfbanevägen 11
Postadress: 556 27 JÖNKÖPING
Koordinater (RT90):
6404148, 1400888
Karta

Golfvädret

Väder JGK

Bilder från banan

Inloggning Min Golf