O/V Resultat Boule

Ligan                våren        hösten
Graf                   våren        hösten

Arkiv

Vi startar höstsäsongen 2019 i oktober. Speldag blir torsdagar med samling 09.00 i Boulehallen i Hovslätt Barrsätragatan 22. Vi börjar torsdagen den 17 oktober. Alla medlemmar - både gamla och nya spelare - är välkomna. För att delta krävs enbart att du kommer till banan i tid och anmäler dig. Vi betalar 30 kr/spelare varje gång. Förtäring finns att köpa i klubblokalen till hyggligt pris.

Tävlingen avslutas med resultatrapportering och trivsam fika efteråt.
Resultaten sammanställs och redovisas löpande i högerspalten på sidan.

Tävlingsledare är Roland Carlsson och Karl Sandberg. Har du frågor eller synpunkter så tag kontakt med Roland eller Kalle.

Väl mött!
Tävlingskommittén